Coaching - Samtaleterapi

Coaching - Samtaleterapi

Vår psykoterapaut er autorisert helsepersonell med embetseksamen fra Det Odontologiske Fakultet i Oslo og fire års psykoterapiutdanning fra Norsk Gestaltinstitutt.

Hva er gestaltterapi?

Getallterapi er samtaleterapi hvor terapeuten er opptatt av hele mennesket- tanker, følelser og kropp.
Målet er å øke individets bevissthet om seg selv. «Hva som er best for deg vet du egentlig best selv»- – noe som kan være vanskelig å finne ut av når man for eksempel sliter med:

  • Stress
  • Angst
  • Depresjon
  • Gamle skapte livsmønstre som en gang var hensiktsmessige, med i dag virker hemmende

Gestaltterapi er i dag den mest utbredte psykoterapiretningen i Europa. Den har også fått solid forankring innen næringsliv og bedriftsledelse.

Litt om meg:

Etter en del år med arbeid innen tannhelse ønsket jeg en videreutdanning innen kommunikasjon og mellommenneskelige prosesser, og valgte gestaltterapi.
Jeg har i dag 15 års erfaring som gestaltterapeut.
Utbrenthet, lav selvfølelse, problematikk rundt konflikt og stressmestring er temaer jeg ofte møter i min praksis- temaer som opptar meg sterkt.

Digitalisering og krav til effektivisering, inntjening og endringsvillighet – hva gjør dette med oss? Jeg møter også ofte mennesker som har behov for å sortere tanker rundt denne tematikken. Vi kan ikke stoppe utviklingen, heller ikke endre «de andre», men gjennom økt bevissthet om deg selv kan du ta andre valg, oppdage nye muligheter og derved vokse i ditt potensiale.

 

Timebestilling: Send SMS til 97 121 467
Timepris (60 minutter): 990.-

 

For andre spørsmål:
Tlf. 92 300 200