Legevakt

Legevakt

Aker Brygge Legesenter har åpen legevakt hverdager 08:00 - 18:00 lør-søn 10:00 - 16:00

Legevakt Oslo

Aker Brygge Legesenter tilbyr legevakt sentralt i Oslo med drop-in og online bookinghverdag fra 08:00 til 18:00 og lør-søn fra 10:00 til 16:00. Vi tilbyr time på dagen til fast konsultasjonsspris kr. 550,- for inntil 30 min. Aker Brygge Legesenter ligger sentralt til midt mellom Aker Brygge og Tjuvholmen med gode offentlige kommunikasjonsmuligheter. I tillegg finnes det gode parkeringsmuligheter i parkeringskjeller. Våre leger har lang erfaring innen legevaktsarbeide og yter sitt beste for at du skal få god hjelp. Apotek finnes i umiddelbar nærhet.

Legesenteret har de fleste akuttmedisner og antibiotika tilgjengelig og vi vil igangsette medisinering med en gang slik at du slipper å oppsøke apotek direkte etter konsultasjonen.

Dersom vi avdekker alvorlig sykdom som trenger sykehusinnleggelse eller videre utredning i spesialisthelsetjenesten vil vi sørge for dette.

Legene ved Aker Brygge Legesenter kan i tillegg rykke ut på hjemmebesøk i nærområdet og til hotell sentralt i Oslo.  Ring oss for nærmere avtale.

Trenger du en legevaktslege til et event eller et arrangement? Eventlegene er en del av Aker Brygge Legesenter og bidrar ved alle typer eventer med lege og akuttmedisinsk beredskap inkludert hjertestarter.

Vi er der når du trenger oss!

Når søke legevakt?

Har du en akutt sykdom eller skade bør du oppsøke lege. Ring vår telefon 92 300 200 for en rask time på vår legevakt. Vi utreder og behandler de fleste akutte sykdommer som feks:

  • smertetilstander
  • hudinfeksjoner
  • muskel og skjelettskader
  • enkle kutt og brannskader
  • urinveisinfeksjoner
  • luftveisinfeksjoner
  • magesmerter mm.

Vår legevakt tilbyr deg time på dagen. Du er velkommen til oss på dropp-in eller så kan du bestille time online. Vårt legesenter har eget laboratorie med de fleste hurtigprøver som EKG, CRP, Urin-Stix, Strep-test, blodsukkermåling, temp, blodtrykksmåling, graviditetstest osv.

Ved alvorlig livstruende sykdom bes du kontakte medisinsk nødtelefon 113.